A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

Melyiket válasszam???

A TOP 5 legnépszerűbb szemüveg

2018. április 02. - FatFox Creative

Szédelgek a szemüveges polcok és állványok között. Szemüvegmárkákat jelző feliratok. Nézek egyikről a másikra... Melyiket válasszam, és miért éppen azt?

ow_m_oakley2.jpg

Ez olyan, mint az iskolaválasztás: nincs jó vagy rossz iskola. Jó tanárok vannak, és eltérő igényű diákok. Egy jó márka sokaknak bizonyított, mégis a fontos az, hogy nekem is megfelelő legyen. Előnyös az arcom formájához, a hajam színéhez és az általam űzött munkához, sporthoz, tevékenységeimhez.

Ray-Ban

Kult-keret. Feltalálása óta állócsillagként tündököl a szemüvegpiacon. Képes a megújhodásra, e mellett meghökkentően aktuális az is, amit évtizedekkel ezelőtt gyártottak.

Felkapjuk a fejünket, ha Ray-Bant látunk. Van ebben valami titok, ami vonzza a tekintet, és azonnal felismerjük... a márkát. A Ray-Ban - fogalom.

rayban.jpg

Oakley

Széles látótér, nagy teherbírás, tökéletes biztonság és kényelem. Magas szakmai követelmények és saját szabadalmak alapján készítik szemüvegeiket. Fontos tényező a torzulásmentes látást biztosító, időtálló anyagok használata.

Légiesen könnyű, mégis erős szemüvegekről beszélünk, amelyek speciális igényeket elégítenek ki. Sportoláshoz és a szemet nagy igénybevétel elé állító körülmények között kitűnőre vizsgázik. Speciális helyzetekben a legprofibb társ.

ow_m_oakley1.jpg

Prada

Határozott divatdiktátor. Luxust, eleganciát és jó minőséget ajánl. Igényességet és nagyvonalúságot tükröz. Egy csillogó világ ígéretét. Exkluzív, nagyvonalú, divatos és feltűnő.

A nagy márkákra jellemző, hogy viselőjének egyedi megjelenést biztosít. Karakteres kiegészítő, amely első pillantásra is sokat elárul viselőjéről. Aki Pradat visel, magabiztos, naprakész és trendi.

ow_m_prada1.jpeg

Gucci

Tudtad, hogy a logó két egymásba fonódó kengyelt ábrázol? Az egykori firenzei születésű alapító kezdetben nyergeket készített, innen mintegy apró lépés volt a (nyereg)táska, a parfüm és a szemüveg árusítás.

A cég sokszínű, olaszos temperamentuma tükröződik a 2018-as kínálatában is. Szorosan lépést tart a divattal, de szívesebben diktálja azt. Aki ezt a márkát választja tudja mit akar: a saját útját járja, és készen áll, hogy terveit tűzön-vízen át megvalósítsa.

ow_m_gucci1.jpg

Guess

A világ egyik legértékesebb brandje. A négy testvér fejéből kipattant kaliforniai cég farmernadrágjaival robbant be a divatvilágba. Az "építkezés" során bővültek a márka által kínált darabok, így került sor a szemüvegekre is.

Az amerikai életérzés és a szabadság megtestesítője. Ez a márka - az ambíció üzenete. Temperamentumos, semmit nem bíz a véletlenre, formálja sorsát és egyre feljebb tör.

ow_m_guess1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr8313899506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása