A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

Magyarországon egyetlen darab! Sorszámozott, 24 karátos arannyal bevont Ray-Ban napszemüveg

2018. június 27. - FatFox Creative

Bátor megjelenés. Trendi és erőteljes stílus. Egyedei tanúsítvány. Aranyozott frontális felület. Világszerte mindössze 500 készült, de ebből Magyarországra csak egyetlen egy darab érkezik. Bemutatkozik a Ray-Ban Wings – Limited edition.

optic-world-rb_wings_limited.jpg

Szuper könnyű orrpárna tartja az 24 karátos arannyal futtatott, egybefüggő pajzs-szerű lencsét a Ray-Ban legújabb, kis szériában gyártott 80-as éveket idéző Wings modelljén. Lendületes, dinamikus megjelenés, erőteljes merészség jellemzi ezt a limitált kiadású, unisex napszemüveg-ékszert.

Egyedi ajánlat a világ leggyorsabban reagáló gyűjtőinek.

Az aranyláz hangulatát tükröző modellt a Ray-Ban megszokottan magas színvonalú UV-védelme, eleganciája és praktikussága jellemzi. A Wings egy újabb állomása a márka mindig megújuló, mégis örökké kult diadalútjának.

1937-ben az amerikai pilótáknak készített napszemüveg kezdetben a férfiak, később a nők számára is az egyedi és magabiztos megjelenés védjegye lett.

optic-world-rb_logo.jpgAz állócsillagként tündöklő Ray-Ban (háborús) hősök, színészek, rocksztárok, művészek, divatdiktátorok viselete. A Douglas Mc Arthur tábornok által elhíresült Ray-Ban márka többek között Jack Nicholson, Tom Cruise, Bob Dylan, Audrey Hepburn és Andy Warhol által öregbítette legendás hírnevét.

optic-world-rb_wings_limited_2.jpg

Az idei nyár vörös szőnyegére kívánkozó, limitált szériájának egyetlen darabja az Optic World Ray-Ban és Oakley márkaboltjában, a West End emeletén található Sunglasses Spot üzletében kerül a ritkaságok és exkluzív darabok iránt érdeklődő nagyközönség elé.

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr3614078357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása