A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

A szemüveg, amit már láttál a magazinokban

2017. május 01. - FatFox Creative

Például Elton

Vannak olyan keretek, amelyeket elég meglátni és megszeretni. Olyan természetességgel illeszkedik hozzád, mint az arcodat meghatározó szemöldököd, orrod vagy a szemed formája. Kifejezi személyiségedet. Hozzáad ahhoz az üzenethez, amit el akarsz mondani magadról.

Ilyen szemüveg létezik. Nem is egy. Megtalálni azonban már nem olyan könnyű. Jó ízlésű optikus vagy divatszakember segíthet hozzá. Vannak minden alkalomra hordható szemüvegek, de ha teheted, váltogasd őket. Bámulatos átváltozásokat érhetsz el.

Az egyik, ha nem a legnagyobb szemüvegdivat-diktátor Elton John. Lenyűgöző merészséggel választja konszolidált, és party- vagy buliszemüvegeit. Tökéletesen bizonyíték rá, hogy a szemüveg öltöztet. Némelyik darabja felejthetetlen, és kár, hogy nem hordhatom.

elton-john_sunglasseskisebb.jpgimage-14.jpgelton-1.jpg

 

 

 

 

 

 

Akad közöttük olyan, amely a hétfő reggeli ne szólj hozzám-hangulatban életkedvet adna. A másik nagyszerű kiegészítő lenne a pont ilyen mintájú ruhámhoz. A harmadikat egészen biztos felhúznám az óvodai nyílt napra, a negyediket az esküvőmre.

Elton hordott már magyar, bakelitből készült szemüveget is, nem kis büszkeséget adva okot ezzel a hazai tervezőnek és gyártónak. Ezen kívül – és ez már szinte természetes – több magyar tervező dolgozik névtelenül nagynevű márkák tervezőiként, amelyet aztán nagynevű sztárok viselnek.

Nehéz találni olyan hírességet, akiről ne készült volna szemüveges fotó. Vagy napszemüveges, de ott meg ki tudja, nem rejt-e dioptriát vagy kontaktlencsét.

A sztárok fotóit nézve, egyes egyedül James Deannek nem állt jól a szemüveg. Ezért húzta össze a tekintetét, amitől oly sejtelmes férfiként emlékezünk rá. Miközben nők milliói fürkészték az arcát, ő csak azt próbálta kifürkészni mit is láthat kicsit távolabb.

jamesdean_1.jpg

Régen a hétköznapokban a nők kalapot hordtak. Manapság a karkötők, nyakláncok, gyűrűk, cipők, táska számítanak kiegészítőnek. Holott a szemüveg épp úgy meghatározó, mint ezek.

Sőt! Öltöztet, mint a nagyestélyi vagy a koktélruha. Épp úgy lehet kényelmetlen, dögös vagy elegáns. Sugárzóan okossá tehet vagy elrejthet érzelmeket. A női arcot lágyabbá, szerénnyé vagy szexissé varázsolja. A férfiakét sármossá, markánssá esetleg félénkké teszi.

szemuveg_jennifer_aniston_1.jpghughgrant_2.jpg




 

 

 

Itt lenne az ideje, hogy a szemüveg is elnyerje méltó helyét a kiegészítők között!

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr812466877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása