A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

Cannes-i aranyékszer az optikában!?

2018. június 18. - FatFox Creative

Szereted az exkluzív, különleges és limitált kiadású darabokat? Érdekel mit hordanak a sztárok? Tudj meg többet az elsők között a rejtélyes csomagról, melyben hamarosan exkluzív ékszerek érkeznek az országba egyenesen a Cannes-i filmfesztiválról! Hol találod meg a kincseket? Egy optikában! Miért pont egy optikában? Olvass tovább!

1.jpg

A Chopard egy svájci központú vállalat, amelyet 1860-ban alapított Louis-Ulysse Chopard. Innen a Chopard név. Elsősorban luxusórákkal, ékszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozik a cég. 

8.jpgHogyan készül egy luxus kollekció? A Chopard szemüvegeket szakértő ékszerészek kézzel készítik el. A szofisztikált és precíz gyártási folyamatot a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával teszik tökéletessé. A legutolsó technológiákat, az aranyműves tehetségét és a lélegzetelállító alapanyagokat ötvözvealkotják meg a világ legkifinomultabb szemüvegkereteit.


A „Sunglass Special Style” darabjait a 2016-os Cannes-i Filmfesztivál alkalmából9.jpg mutatták  be a nagyközönség számára. A különleges, limitált kiadású, aranyozott napszemüvegek megalkotására a Chopard Csipke Kollekció ékszerei inspirálták a gyártót. A kivételes napszemüvegek két verzióban készültek el. Az arany Essilor lencsés modell méltán divatos „rose gold” keretet kapott, a kék Essilor lencsés társa pedig palládiumból készült, ezüstfehér színű kerettel tündököl. Mindkét darab 24K aranyozott formában elérhető – sárga arany MOM park, fehér arany MAMMUT üzletünkben.

Egyedi alapanyagot is felhasznált a Chopard a kollekció megalkotásakor, méghozzá a cirkont. Ez egy ember által alkotott anyag, melyet a gyémánt reprodukálására hoztak létre. A precíz csiszolásnak köszönhetően a cirkon tökéletesen áttetszővé válik és pontosan úgy csillog, mint a gyémánt.

11.jpgHa a cannes-i filmsztárok után közvetlenül Te szeretnél lenni a következő, aki megcsodálhatja, kézbe veheti, sőt esetleg megvásárolhatja a csodálatos darabok egyikét, akkor sietned kell, mert összesen 2 darab érkezik az országba.

Az egyiket Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontban lévő Optic World üzletben, a másikat pedig a MOM Parkban lévő Optic World optikában fogják bemutatni.

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat, ritkán adódik ilyen lehetőség egy ember számára. Találkozz ezzel a limitált kiadású darabbal mielőtt egy megszállott gyűjtő lecsap rá!

Több információ a Chopardról: https://www.chopard.com/

Chopard a Cannes-i Filmfesztiválon: https://youtu.be/E83OU1u7mm4

Chopard Sunglass Special Style unboxing videó: https://www.youtube.com/watch?v=4tJE08yq8tQ

Optic World üzletek: https://opticworld.hu/uzletek/

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr8314056082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása