A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

Robbanj be a jó időbe!

2019. február 20. - FatFox Creative

Tavasz, napfény, megújulás! Itt az ideje új színeket választani, sőt akár szokatlan formákkal kísérletezni. Nemcsak a ruhatáradnak, az arcodnak is kell a frissítés, hogy együtt tündökölj az éledő természettel!

panton-szinek-2019.jpg

Az év színe, a Te színed!

 

A „living coral“ az év színe, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy izgalmasabbá tegye a megjelenésedet. Ez a meghitt, meleg árnyalat sokaknak jól áll, ha éppen keretet váltanál próbáld ki a rózsaszínt bátran, napszemüvegnek vagy olvasó szemüvegnek is beválhat!

Elsőre merésznek hangzik talán, de ha felpróbálsz néhány színes keretet egészen biztosan inspirálni fog. A pasztell színek sokat lágyítanak az arcon és puha árnyalataik más színekkel is könnyen harmonizálnak.

A napra lehet nézni

 

2019-ben, ha napszemüvegekről van szó, a bohókás kerek lencsétől, a macskaformán át, a klasszikus nagyméretű keretek egyszerre hódítanak. Számtalan forma – sportosabb, elegánsabb is – elérhető, de a próba kikerülhetetlen. Egyfelől, hogy kiderüljön valóban jól áll-e az arcformádhoz a kiválasztott darabb, másrészt, hogy teszteld valóban minden irányból védi-e a szemedet.

ea2063_30x40_m.jpg
mk1033_a_40x30.jpg

A megfelelő minőségű napszemüveg fontosságáról már sokan, sokszor beszéltek. Azt azonban kevesebben hangsúlyozzák, hogy nem csak nyáron van szükség szemünk védelmére. Ha sportolsz, sokat vagy a szabadban, akkor már a tavaszi napsütésre is érdemes egy kényelmes, biztonságos és persze mutatós darabbal felkészülni. Ha szeretnéd a living coralt itt is bedobni, akkor ne feledd, hogy az arannyal igazán jól mutat ez az élénk, tenger ihlette árnyalat.

persona_1.jpgpersona_2.jpg

Ne feledd, ha a ruhatáradat frissíted, akkor igazítsd hozzá a szemüvegeidet is! Szemednek tavasszal is szüksége van védelemre, nem elég nyáron napszemüveget hordani. A saját stílusod, a legfrissebb trendek és a kényelem mellett a minőség is lényeges szempont a választásnál, ezért napszemüveget kizárólag megbízható helyen vásárolj! Tavaszra fel! �

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr9414640286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása