A tisztán látás szakértő blogja

A tisztán látás szakértő blogja

Top 7 ajándékötlet az optikustól

2017. december 16. - FatFox|Creative

Ha ismered ŐT, tudod milyen ajándékkal készülj. Ha figyelsz rá, félmondatai elárulják. Az is lehet, tudod mi az a valami, amire nem is gondol, de te érzed, hogy örülne neki. Még akkor is, ha mások előtt többször kijelentette, hogy neki biztos nem kéne...

  1. Kontaktlencse

Egy napi lencse jó kísérlet a szemüveges létből való kilépésre. Nem kötelez el, mégis megadod az esélyt kipróbálni ennek az új világnak az élményét. Ha visel kontaktlencsét, tegyél próbát színes lencsével is!

dorka_ajandek2.jpg

  1. Szemüvegtok

Sután hangzik, de ha látnád milyen kínálat van, már lelkes lennél az ötletemtől. A szép tok elegáns, mint egy ékszer. De lehet formabontó. Lehet hiperpraktikus. Lehet a személyiségéhez roppantul jól illeszkedő. Sőt, alkalmakra vagy táskamérethez optimalizált méretű.

Van amikor arra van szükség, hogy diszkrét legyen, máskor, hogy feltűnő. A gyártók gondolatolvasók: nem tudok olyant mondani, amire ne lenne ötletük.

Megjegyzem: a belül nem formázott szemüvegtok univerzális. Csak a fantázia szab határt mi minden tárolható benne. Nem csak szemüvegesek táskájában van helye!

dorka_ajandek8.jpg

  1. Szemüvegpánt, -lánc, -zsinór

Ha sportol, biztos kipróbált több ilyen kiegészítőt, azonban nem mindegyik válik be. Vannak kielégítő típusok, vannak nagyszerűek, szuperek és hiperszuperek.

Ha folyton elfelejti, hová teszi le a szemüvegét, véget vethetsz ennek a "sportnak" egy, a személyiségéhez illő megoldással. A széles kínálatban, nagy körültekintésssel, az igényeihez leginkább illőt kell már csak megtalálnod.

  1. Szemüvegtisztító

Az évek alatt megvásárolt egyszer használatos kendőcskék helyett már rég vennem kellett volna egy profi manuális vagy elektromos készüléket.

A szemüveggyártók innovációja ezen a területen is tapasztalható. Az eldobható "papírokhoz" képest egyszeri nagyobb költség, de használatukkal olyan látásélmény biztosítható, amely mindenért kárpótol.

proba_mentes.jpg

  1. Kontaktlencse viselőknek: egy másik ápoló

Kipróbálhat az ajándékozottad egy új márkájú kontaktlencse-ápoló családot. Az OptiFree, a Biotrue, a Renu, a Solo Care, az AoSept hasonló termékeket kínál, mégis vannak kisebb-nagyobb eltérések.

Tegyétek próbára a konkurenciát!

  1. Valami új, valami más

Lehet, hogy van, ami bosszantja, amikor szóba jön a szemüvege vagy a kontaktlencséje? Válassz számára másik márkát. Ha húzódozik, légy határozott! Egy új márkájú lencse vagy szemüvegkeret, amely boldoggá teszi, a legszebb ajándék.

dorka_ajandek6.jpg

  1. És ha nem szemüveges???

Napszemüvegre van szüksége! Az optikai üzletek megbízható UV-szűrővel, fénykép és néhány paraméter alapján, az ajándékozotthoz illő kerettel ajánlanak termékeket.

Nincs más hátra, mint együtt várni a nyarat, vagy elutazni a nyárba. Esetleg a vakítóan hófehér télbe, vagy várni idehaza a havat.

Figyelem: a napszemüveg nem nyári kellék! Egész évben az egészségmegőrzés része. Vezetésnél több alkalommal nélkülözhetetlen: segíti a nehéz látási viszonyok adta vezetést. A napszemüveg jobb, ha télen-nyáron kéznél van!

dorka_ajandek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://optika.blog.hu/api/trackback/id/tr4213992744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása